Palokatkoilla kustannustehokkuutta ja uutta ajattelua korjausrakentamiseen

Peruskorjaus- ja linjasaneeraustyömailla tarvitaan ketteryyttä, joustavuutta ja usein kokemuksen tuomaa luovuutta, että palokatkoratkaisut saadaan toteutettua määräysten mukaisesti ja kustannustehokkaasti, ottaen huomioon myös muut projektin työvaiheet.

Turvalliset ratkaisut, varmat ja nopeat toimitukset

Paloturvalliset läpivientimme ovat laadukas, turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu korjaus- ja saneerausprojekteihin. Läpivientimme toimivat myös sinällään palokatkoina, joten ne vähentävät työn määrää ja eri työvaiheiden riippuvuutta toisistaan merkittävästi. Laajasta tuotetarjonnastamme löytyvät ratkaisut erilaisten työmaiden ja projektien muuttuviin tarpeisiin, joihin pystymme myös reagoimaan ripeästi. Vaikka useat toimituksistamme tehdäänkin tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan, toimitamme tilaukset työmaalle varmasti ja nopeasti.

Saneerausläpiviennit myös integroitavissa LVIS-moduuleihin ja hormielementteihin

Saneeraustyömaalla voidaan käyttää olemassa olevaan rakenteeseen asennettavia Sewatek saneerausläpivientejä. Tuotteemme voidaan integroida helposti myös LVIS-moduuleihin ja hormielementteihin. Läpivientituotteemme toimivat asennuksen jälkeen myös työnaikaisina palokatkoina. Autamme sinua onnistumaan ja menestymään paremmin. Neuvomme tuotteidemme asennuksessa ja tarjoamme täyden tukemme, jotta voisimme vauhdittaa ja saada projektisi läpi sujuvammin ja tehokkaammin.

Palvelut

Autamme sinua löytämään oikean palokatkoratkaisun tarpeisiisi.

Kysy lisää