Läpivientiputki

Sewatek-läpivientiputki on Sewatekin vanhin innovaatio ja edelleen useimpien tuotteidemme keskeinen komponentti. Sitä toimitetaan usein osana valmista läpivientiä (S-sarja, H-sarja, D-sarja). On kuitenkin tilanteita, joissa kätevin ratkaisu on irrallinen Sewatek-läpivientiputki, joka mitoitetaan läpivietävän putken ulkohalkaisijan sekä rakenteen paksuuden mukaan. Tarvittaessa läpivientiputkea voi saada 1900 mm pituisena ja lyhentää itse työmaalla.

Sewatek-läpivientiputki soveltuu metalli- ja komposiittiputkien läpivienniksi mittojen mukaan timanttiporattuun reikään tai suurempaan aukkoon, jos läpivientiputken ympärys valetaan sopivalla massalla. Ympäröivän aineksen tiheyden tulee seinässä olla vähintään 450 kg/m3 ja välipohjassa vähintään 850 kg/m3. Tuotetta saa myös palonauhalla vahvistettuna, jolloin se soveltuu muoviputkille ja kaapeleille. Palonauhalla vahvistettua läpivientiä ei voi lyhentää työmaalla, vaan ne tilataan rakennevahvuuden mukaan.

Läpivientiputki helpoin asentaa paikoilleen samanaikaisesti virtausputken kanssa.

Sewatek-läpivientiputki

Irrallinen Sewatek-läpivientiputki asennettavaksi tiukkaan timanttireikään tai jälkivalettavaan läpivientivaraukseen. Edullinen vaihtoehto linjasaneerauksiin.

Sewatek-läpivientiputki

Tutustu tarkemmin tuotteeseen.

Kysy lisää