H-sarja ontelolaattaan

H-Sarjan ontelolaattavälipohjan läpiviennit toimitetaan määrämittaan katkaistuista ja päistään tulpatuista Sewatek-läpivientiputkista koostuvina paketteina, joiden mukana ovat tukikappaleet (ylätuki ja alatuki) läpiviennin paikoilleen tukemiseksi. Asennustuet mahdollistavat keskeltä keskelle -mitat putkien välille 70 mm.

  • Asennetaan laataston reunakaistaan ennen laattakentän juotosvalua
  • Ylätuen sijasta/lisäksi toimitamme myös läpivientiputkeen tiivistyviä välitukia
  • Asennustuet kierrätettävää ABS-muovia

Välipohjaläpivienti ontelolaattaan

H-sarjan Ontelolaattavälipohjan palokatkoläpivientisarja asennetaan laataston reunakaistaan ennen laattakentän juotosvalua. Läpivientisarja on mitoitettu siten, että sen tuet sopivat reunakaistan alueelle ja toisaalta myös reunaterästen ja tarvittavien sähköputkitusten teko sujuu helposti.

Läpiviennit toimitetaan määrämittaan katkaistuista ja päistään tulpatuista Sewatek-läpivientiputkista koostuvina paketteina, joiden mukana ovat tukikappaleet (ylätuki ja alatuki) läpiviennin paikoilleen tukemiseksi.

Ala-, väli- ja ylätuki

Ala-, väli- ja ylätuki

Suosittelemme käyttämään läpiviennin alatuen kiinnittämiseen alumiininauloja, mikäli reunakaistan leveys ja muut ominaisuudet sen sallivat.

H-sarjan läpiviennin asentaminen ontelolaataston reunakaistaan

Sovelluksia

Välituki esim. kuorilaattatilanteisiin

Ylätuen sijasta, tai sen lisäksi, voimme toimittaa välitukea, joka tiivistyy putken päässä olevan sinisen kuppitulpan sijaan itse läpivientiputkeen. Tällainen tarve saattaa tulla vastaan esimerkiksi kuorilaattatilanteissa tai mikäli läpivientiä on muuten tuettava jo hieman alempaa.

Sewatek-läpivientiputki ilman asennustukia

Toimitamme myös pelkkiä Sewatek-läpivientiputkia valmiiksi määrämittaan katkaistuina, kuppitulpilla tai ilman. Tällöin läpivientiputki voidaan kiinnittää halutulla tavalla paikoilleen. Pelkät läpivientiputket voidaan esim. asentaa samanaikaisesti virtausputken kanssa, jolloin kohdistaminen ainakin sujuu helposti.

Myynti ja jakelu

Oman myyntimme lisäksi tuotetta saa jälleenmyyjältämme Pintokselta, joka varastoi yleisimpiä kokoja ja pituuksia Vantaan varastossaan. Sewatek-läpiviennit Pintoksen www-sivuilla.

Tuotetiedot

Tuote koostuu Sewatek-läpivientiputkesta sekä kierrätettävästä ABS-muovista valmistetusta asennustuista. Asennustuet mahdollistavat keskeltä keskelle -mitat putkien välille 70 mm.
Valmiit läpivientikuvat ja piirustusmerkinnät on kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta. Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivuilta.

Läpivienti pyritään mitoittamaan siten, että kuppitulpan lyhennysvara mahdollistaa läpiviennin lyhentämisen tasoitteen pintaan.

Tekniset tiedot

ETA-asiakirja
Tuotteen CE-merkintä perustuu ETA-asiakirjaan 12/0045 päiv. 18.3.2020
Vaatimukset rakenteelle
Betoni: kevytbetoni, tiili (tiheys väh. 850 kg/m³, paksuus väh. 240 mm)
Läpivietävä tekniikka
Metalli- ja komposiittiputket Ø10-43 mm.
Palonkestävyysluokka
Vaihtelee läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 -120
Ilmaäänieristävyys
Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -1 dB
Päästöluokka
M1

Kysy lisää