H-sarja paikallavaluvälipohjaan

Sewatek H-sarjan paikalla valettavan välipohjan läpiviennit toimitetaan asennusvalmiina paketteina, joissa putket on kiinnitetty asennusrunkoon ja läpivientiputkien molemmissa päissä on kuppitulpat.

  • Asennetaan valumuotin päälle
  • Kiertojäykkyyteen kiinnitetty erityisesti huomiota
  • K/k mitta 70 mm

Välipohjaläpiviennit paikallavaluvälipohjaan

Paikalla valettavan välipohjan läpivienti asennetaan valumuotin päälle. Läpivientikappaleen alla on noin 40 mm tila, jossa betoniraudoitus sekä muut rakenneosat mahtuvat kulkemaan. Myös läpiviennin kiertojäykkyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Läpiviennin takasiipeä voi taivuttaa asennusvaiheessa auki, jotta läpivienti ei kallistu poispäin seinästä.

Läpiviennit on tarkoitettu lämpöjohtopareille. Ne toimitetaan asennusvalmiina paketteina, joissa putket on kiinnitetty asennusrunkoon ja läpivientiputkien molemmissa päissä on kuppitulpat. Paikallavalutuen runkoon mahtuvat virtausputket noin 42 mm asti (DN32). Tätä suuremmat Sewatek-läpivientiputket toimitetaan ilman valutukea.

Suosittelemme käyttämään läpiviennin kiinnittämiseen alumiininauloja, joita on saatavissa kauttamme. Alumiininauloilla on kolme etua. Niistä ei jää ruostetummumaa valuun, ne saa petkeleellä poikki ja ne eivät revi muottivaneria ruuvin tavoin.

Myynti ja jakelu

Oman myyntimme lisäksi tuotetta saa jälleenmyyjältämme Pintokselta, joka varastoi yleisimpiä kokoja ja pituuksia Vantaan varastossaan. Sewatek-läpiviennit Pintoksen www-sivuilla.

Tekniset tiedot

Tuote koostuu Sewatek-läpivientiputkesta sekä peltisestä asennustuesta. Asennustuki mahdollistaa keskeltä keskelle -mitat putkien välille 70 mm.

H-sarjan paikallavaluläpiviennin tuen mittatiedot.

Läpivienti pyritään mitoittamaan siten, että kuppitulpan lyhennysvara mahdollistaa läpiviennin lyhentämisen tasoitteen pintaan.

Tekniset tiedot

ETA-asiakirja
Tuotteen CE-merkintä perustuu ETA-asiakirjaan 12/0045 päiv. 18.3.2020
Vaatimukset rakenteelle
Betoni: kevytbetoni, tiili (tiheys väh. 850 kg/m³, paksuus väh. 240 mm)
Läpivietävä tekniikka
Metalli- ja komposiittiputket Ø10-43 mm.
Palonkestävyysluokka
Vaihtelee läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 -120
Ilmaäänieristävyys
Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -1 dB
Ilmatiiveys
Vuoto n₅₀ = 0,0 l/min ts. vuotoa ei esiinny, kun läpivienti on tiivistyskitattu ohjeen mukaisesti.
Päästöluokka
M1

Kysy lisää